I am trying to build Amanda on OpenBSD 6.0 and I am running into a small problem. I am using the version 3.3.6 sources, but I get this same failure going back to a couple of older versions of the sources.


First here is my configure options

./configure \
--with-config=DailyDump \
--prefix=/opt/amanda \
--without-amlibdir \
--without-amlibexecdir \
--without-server \
--with-index-server=amanda.mcn.chs \
--with-tape-server=amanda.mcn.chs \
--with-tape-device=chg-multi \
--with-changer-device=chg-multi \
--with-user=amanda \
--with-group=operator \
--with-debugging \
--sbindir=/opt/amanda/sbin \
--libexecdir=/opt/amanda/libexec \
--libdir=/opt/amanda/lib \
--with-configdir=/opt/amanda/etc \
--with-gnutar-listdir=/opt/amanda/var/gnutar-lists \
--mandir=/opt/amanda/man \
--with-buffered-dump \
--with-bsdtcp-security \
--without-rundump

After that I run gmake, and it fails like this:

gmake[4]: Entering directory '/usr/local/src/pd/amanda/amanda-3.3.6/perl'
/bin/sh ../libtool --tag=CC --mode=compile gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../config -I../common-src -I../common-src -I../amandad-src -I../amar-src -I../xfer-src -I../perl/amglue -I../gnulib -I../ndmp-src -I/usr/libdata/perl5/amd64-openbsd/5.20.3/CORE -I../client-src -I../recover-src -fno-strict-aliasing -D_GNU_SOURCE -pthread -I/usr/local/include/glib-2.0 -I/usr/local/lib/glib-2.0/include -I/usr/local/include -I/usr/local/include -DSWIG -g -O2 -fno-strict-aliasing -MT Application.lo -MD -MP -MF .deps/Application.Tpo -c -o Application.lo `test -f 'Amanda/Application.c' || echo './'`Amanda/Application.c
libtool: compile: gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I../config -I../common-src -I../common-src -I../amandad-src -I../amar-src -I../xfer-src -I../perl/amglue -I../gnulib -I../ndmp-src -I/usr/libdata/perl5/amd64-openbsd/5.20.3/CORE -I../client-src -I../recover-src -fno-strict-aliasing -D_GNU_SOURCE -pthread -I/usr/local/include/glib-2.0 -I/usr/local/lib/glib-2.0/include -I/usr/local/include -I/usr/local/include -DSWIG -g -O2 -fno-strict-aliasing -MT Application.lo -MD -MP -MF .deps/Application.Tpo -c Amanda/Application.c -fPIC -DPIC -o .libs/Application.o
Amanda/Application.c: In function 'SWIG_AsCharPtrAndSize':
Amanda/Application.c:1580: error: 'bool' undeclared (first use in this function)
Amanda/Application.c:1580: error: (Each undeclared identifier is reported only once
Amanda/Application.c:1580: error: for each function it appears in.)
Amanda/Application.c:1580: error: expected ':' before numeric constant
gmake[4]: *** [Makefile:2770: Application.lo] Error 1
gmake[4]: Leaving directory '/usr/local/src/pd/amanda/amanda-3.3.6/perl'
gmake[3]: *** [Makefile:3160: all-recursive] Error 1
gmake[3]: Leaving directory '/usr/local/src/pd/amanda/amanda-3.3.6/perl'
gmake[2]: *** [Makefile:2075: all] Error 2
gmake[2]: Leaving directory '/usr/local/src/pd/amanda/amanda-3.3.6/perl'
gmake[1]: *** [Makefile:1581: all-recursive] Error 1
gmake[1]: Leaving directory '/usr/local/src/pd/amanda/amanda-3.3.6'
gmake: *** [Makefile:1504: all] Error 2
root@precld:amanda-3.3.6#

I suspect one of the header files may have changed.

Anyone have any suggestions as to what to try?