Hi,

I'm having trouble getting lvm_snapshot.pl to work.

config:
Code:
[root@garage ~]#  grep -v \# /etc/mysql-zrm/mysql-zrm.conf | sed '/^$/d'
compress=1
user="mybackupuser"
password="secret"
mailto="bops@motec.com.au"
html-reports=backup-status-info,backup-method-info,backup-retention-info,backup-performance-info,restore-info,backup-app-performance-info
html-report-directory=/var/www/mysql-zrm/reports/
webserver-url=http://garage.motec.com.au/mysql-zrm/
rss-header-location=/etc/mysql-zrm/
[root@garage ~]#  grep -v \# /etc/mysql-zrm/garage/mysql-zrm.conf | sed '/^$/d'
backup-level=0
backup-mode=raw
snapshot-size=100M
snapshot-plugin="/usr/share/mysql-zrm/plugins/lvm-snapshot.pl"
retention-policy=7D
databases=cacti mysql
[root@garage ~]#
Code:
Wed Jun 10 08:24:02 2015: garage:backup:ERROR: Command /usr/share/mysql-zrm/plugins/lvm-snapshot.pl --action get-vm-device-details --directory /var/lib/mysql/. --sname zrmwAJd4pbHJ4 2>/tmp/NPiOsQCF8U returned error
Wed Jun 10 08:24:02 2015: garage:backup:WARNING: Error getting device details for /var/lib/mysql/.
Wed Jun 10 08:24:02 2015: garage:backup:WARNING: Output of command: 'Getting Device Details' is {
sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
 Failed to find database: /var/lib/mysql/.
}
I tried the visudo changes as per this thread:

[url]https://forums.zmanda.com/showthread.php?1549-LVM-snapshot-failure[/url]

So my sudoers file has these entries:
Code:
[root@garage ~]# grep mysql /etc/sudoers 
Defaults:%mysql    !requiretty
Defaults:mysql    !requiretty
mysql ALL=(ALL) NOPASSWD: ALL
But I still get the error
sudo: sorry, you must have a tty to run sudo
What am I missing here?

Kind regards,
Tom