Results 1 to 3 of 3

Thread: Setting send-amreport-on to "strange" did not trigger an email upon error

  1. #1

    Unhappy Setting send-amreport-on to "strange" did not trigger an email upon error

    Hello!

    Like many, I don't want to receive daily reports from multiple systems unless there was a problem. So I was very happy to find the "strange" setting available for the send-amreport-on. From the amanda.conf(5):
    strange
    Send an email on strange or error message. A strange message occurs when the dump succeeded, but returned one or more errors unknown to Amanda.
    Well, today there was an error -- an incorrect path in disklist -- but there was no e-mail... I caught it by logging-in manually and running amreport by hand... The report did list the error:

    FAILURE DUMP SUMMARY:

    prod-rails-image02.us-west-2.int.example.net /data/content/prod/rails/data/new-imgprofileupload lev 0 FAILED [/usr/libexec/amanda/runtar exited with status 2: see /var/log/amanda/client/.../sendsize.20140912021702.debug]

    Why didn't the e-mail get sent? I do have the mailto-setting pointing to my address, but even grep-ping through maillog for "amanda" didn't show anything...

  2. #2

    Default

    I caught it by logging-in manually and running amreport by hand... The report did list the error:..????

    _______________
    You can get score highest marks in [url=http://www.pass-guide.com/certification/A-plus.html]a+ book[/url] dumps exam [url=http://www.pass-guide.com/exam/SY0-301-vce.html]comptia security+ exam[/url] using and test [url=http://www.pass-guide.com/exam/N10-005-vce.html]network plus training[/url] king which are prepared by top certified professionals, [url=http://www.youtube.com/user/TaborCollegeKS]Tabor College[/url] ccna wireless training; both are marvelous in [url=http://www.the-bac.edu/]www.the-bac.edu[/url]
    Last edited by ohhteriiii; February 8th, 2015 at 08:15 PM.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,044

    Default

    Reporting an error without the amanda version you are using is useless.
    A similar bug was fixed in 3.3.4

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •