Results 1 to 2 of 2

Thread: Error amrecover message FEEDME - Got no header and data from server

  1. #1

    Default Error amrecover message FEEDME - Got no header and data from server

    I have 2 errors when I try to recover from amanda with amrecover :

    pc-srv-prod DailyTape1 # amrecover
    AMRECOVER Version 3.1.0. Contacting server on 10.177.18.34 ...
    220 pc-srv-prod AMANDA index server (3.1.0) ready.
    Setting restore date to today (2011-03-24)
    200 Working date set to 2011-03-24.
    200 Config set to DailyTape1.
    200 Dump host set to pc-srv-prod.
    Use the setdisk command to choose dump disk to recover
    amrecover> listdisk
    200- List of disk for host pc-srv-prod
    201- /home/ltoure/ManageEngine.sav
    200 List of disk for host pc-srv-prod
    amrecover> setdisk /home/ltoure/ManageEngine.sav
    200 Disk set to /home/ltoure/ManageEngine.sav.
    amrecover> ls
    2011-03-23-12-37-28 PMP/
    2011-03-23-12-37-28 AppManager9/
    2011-03-23-12-37-28 .
    amrecover> add AppManager9
    Added dir /AppManager9/ at date 2011-03-23-12-37-28
    amrecover> extract

    Extracting files using tape drive /dev/nst0 on host 10.177.18.34.
    The following tapes are needed: DailyTape1-001

    Extracting files using tape drive /dev/nst0 on host 10.177.18.34.
    Load tape DailyTape1-001 now
    Continue [?/Y/n/s/d]? y
    Volume '' not found
    Strange message from tape server: FEEDME


    pc-srv-prod ~ # amrecover
    AMRECOVER Version 3.1.0. Contacting server on 10.177.18.34 ...
    220 pc-srv-prod AMANDA index server (3.1.0) ready.
    Setting restore date to today (2011-03-24)
    200 Working date set to 2011-03-24.
    200 Config set to DailyTape1.
    200 Dump host set to pc-srv-prod.
    Use the setdisk command to choose dump disk to recover
    amrecover> listdisk
    200- List of disk for host pc-srv-prod
    201- /home/ltoure/ManageEngine.sav
    200 List of disk for host pc-srv-prod
    amrecover> setdisk /home/ltoure/ManageEngine.sav
    200 Disk set to /home/ltoure/ManageEngine.sav.
    amrecover> ls
    2011-03-23-12-37-28 PMP/
    2011-03-23-12-37-28 AppManager9/
    2011-03-23-12-37-28 .
    amrecover> add /PMP
    Invalid directory - Can't cd outside mount point "/home/ltoure/ManageEngine.sav"
    amrecover> add /PMP/
    Invalid directory - Can't cd outside mount point "/home/ltoure/ManageEngine.sav"
    amrecover> add PMP/
    File PMP/ doesn't exist in directory
    amrecover> add PMP
    Added dir /PMP/ at date 2011-03-23-12-37-28
    amrecover> extract

    Extracting files using tape drive /dev/nst0 on host 10.177.18.34.
    The following tapes are needed: DailyTape1-001

    Extracting files using tape drive /dev/nst0 on host 10.177.18.34.
    Load tape DailyTape1-001 now
    Continue [?/Y/n/s/d]? y
    Got no header and data from server, check in amidxtaped.*.debug and amandad.*.debug files on server
    My last backup was good :

    [email protected] ~ $ amadmin DailyTape1 find

    date host disk lv tape or file file part status
    2011-03-23 12:37:28 pc-srv-prod /home/ltoure/ManageEngine.sav 1 DailyTape1-001 1 1/1 OK
    Can someone try to solve my problems I want to restore backups without issues !

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,049

    Default

    Do you loaded DailyTape1-001 in /dev/nst0?

    Quote Originally Posted by micho1978 View Post
    Got no header and data from server, check in amidxtaped.*.debug and amandad.*.debug files on server
    What's in those files?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •