Results 1 to 4 of 4

Thread: Bug in mysql-ZRM ?

  1. #1

    Default Bug in mysql-ZRM ?

    Hi all,

    I ran a backup of a remote mysql dbase which took more then 24 hours.
    When i do a report over the backup i see the following:
    ---------------------
    backup_set backup_date backup_level backup_size backup_time backup_status
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    koningin Sat Dec 23 16:49:42 2006 0 5.46 GB 05:08:23 Backup succeeded
    ---------------------
    The backup-time is only 5 hours?
    When i check the backup dir i see the following:
    ---------------------
    -rw-r--r-- 1 root root 3538275712 Dec 24 21:57 backup-data
    ---------------------
    This tells me that the backup has actually run more then 24 hours, so there must be a bug in the software.
    I think that the software can't handle backups who run more then 24 hours.
    It's starting to count from zero again when 24 hours are past...

    Gr. Johan

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    199

    Default

    Quote Originally Posted by Johan Barelds
    Hi all,

    I ran a backup of a remote mysql dbase which took more then 24 hours.
    When i do a report over the backup i see the following:
    ---------------------
    backup_set backup_date backup_level backup_size backup_time backup_status
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    koningin Sat Dec 23 16:49:42 2006 0 5.46 GB 05:08:23 Backup succeeded
    ---------------------
    The backup-time is only 5 hours?
    When i check the backup dir i see the following:
    ---------------------
    -rw-r--r-- 1 root root 3538275712 Dec 24 21:57 backup-data
    ---------------------
    This tells me that the backup has actually run more then 24 hours, so there must be a bug in the software.
    I think that the software can't handle backups who run more then 24 hours.
    It's starting to count from zero again when 24 hours are past...

    Gr. Johan
    Thanks for reporting this. It looks like a bug in the reporting tool.
    Just to verify there is no other problem, could you verify if your backup is ok?

    --kkg

  3. #3

    Thumbs up

    Hi KKG,

    I can confirm that the backup is ok.
    It's just the reporting of time which isn't correct.
    For the rest: i love this piece of sofware..:-) thanks!

    Gr. Johan Barelds

  4. #4
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,559

    Default

    Can you please attach mysql-zrm.log for the backup run that took more
    than 24 hours? Backup of a 5GB database does not take more than
    20 minutes.

    This will help us analyze the problem. If you wish, you can use the
    [URL="http://forums.zmanda.com/bugzilla"]ZRM for MySQL bug reporting[/URL] system.

    Thanks,
    Paddy

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •