Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 25 of 25

Thread: Problem with national code page in file name

  1. #21
    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    1

    Default

    I have the same problem too, with polish characters in filenames (CP-1250) usign ZWC 3.1.3 and Amanda server 3.3.0.

  2. #22

    Default

    Same problem here with german characters like , or .

    Any help with this so far?

  3. #23

    Default

    I solved it by installing samba and mounting a share with net use from the Windowsserver to Amanda.
    When you have such a share he gives out the characters completely right. The only issue I have with this solution is that he looses the permission settings.

  4. #24

    Default

    I have the same problem [url=http://www.nile7.com/services] seo egypt [/url] too , and i didn't find any solution yet
    [URL="http://www.nile7.com/readings/about-us-nile7"] شركات التسويق[/URL] , [URL="http://www.nile7.com/services"]شركات التسويق الالكترونى[/URL] , [URL="http://www.nile7.com/services"]التسويق الإلكترونى[/URL] , [URL="http://www.nile7.com/readings/about-us-nile7"]نشر موقع[/URL], [URL="http://nile7.com"]اشهار الموقع[/URL] ,[URL="http://www.nile7.com/services"] التسويق[/URL]
    Last edited by snowwhiteeg; March 29th, 2013 at 08:26 AM.

  5. #25
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    1

    Default

    Just double-checked and the Windows 3.1.1 build link has become working.
    [URL="http://albuquerqueasian******.nation2.com/"]my blog[/URL]

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •