Results 1 to 2 of 2

Thread: Server validation Failed. Please register server with client.

  1. #1

    Default Server validation Failed. Please register server with client.

    I'm getting the error "Server validation Failed. Please register server with
    client." when ever I run the "Check all hosts" command. This started happening recently with hosts that were working properly until a couple of weeks ago. I have re-run the ZWConfig utility on the clients and it still doesn't help.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    306

    Default

    As it will be helpful to see logs, would you please open a case for this at

    [url]http://network.zmanda.com/index.php?redirect=createCase.php[/url]

    and collect logs for the backup server and for at least one of the Windows hosts exhibiting this issue? There will be links to Knowledgebase articles on how to collect logs for both server and Windows client when opening the case.

    As this sounds like something that has likely changed in your environment, can you please help us with any details on what may have been changed around the time the problem began?

    Are you using hostname or IP address of the backup server when registering the server with the client? If using hostname, my first guess is that the clients began to fail to resolve the hostname a couple of weeks ago.

    Thanks,
    Paul

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •