Results 1 to 7 of 7

Thread: empty amoverview chart in 2.5.1b2-1

  1. #1
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    34

    Default empty amoverview chart in 2.5.1b2-1

    Hi all -
    When I run the following command as the 'amandabackup' user on my Amanda server:
    Code:
    amoverview ISDaily2.5 -hostwidth=20 -diskwidth=20
    I get an empty chart:
    Code:
    (snip)
    '2006-10-01 03:00:03 www            /var                  0 ISDaily39                                                  13   -- OK
    '
    '2006-10-02 03:00:01 www            /var                  0 ISDaily41                                                   2   -- OK
    '
                           date                 08 08 08 08 08 08 08 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 10 10
    host                 disk                 25 26 27 28 29 30 31 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 01 02
    
    bethany-30 /
    bethany-30 /var
    cfdev  /
    db     /
    etc...
    Backups are otherwise running fine. Any idea why my amoverview chart would be empty? I'm running Amanda on RHEL4, fully patched. Amanda was installed using the amanda-backup_server-2.5.1b2-1.rhel4 RPM.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    116

    Default i was able to reproduce this problem

    Hello,

    Its possible that this is a bug in the software, we will look in to it in more deatail and will keep you posted.

    Thanks
    Pavel

  3. #3
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    34

    Default

    Hi all -
    I upgraded the server and clients to 2.5.1p1-1, but amoverview is still returning an empty chart:

    Code:
             date                 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 09 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 10 11 11
    host     disk                 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 01 02
    
    ampvm /
    ampvm /var
    ampvm /vmware
    bethany- /
    bethany- /var
    billgate /
    cfdev /
    cfdev /var
    daddy /
    etc... should I submit an official bug report since this is a non-beta release?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    27

    Default

    Quote Originally Posted by ppragin
    Hello,

    Its possible that this is a bug in the software, we will look in to it in more deatail and will keep you posted.

    Thanks
    Pavel
    Hi Pavel,

    I receive nothing but "E"s in the amoverview output, although amstatus showed "finished" for all partitions after having gone through a seemingly perfect backup. Might this be the same bug? I'm running 2.5.1.p1.

    Thanks & bests
    Matthew

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,047

    Default

    This bug was fixed a few days after the 2.5.1p1 release.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    27

    Default

    Quote Originally Posted by martineau
    This bug was fixed a few days after the 2.5.1p1 release.
    I see, great!

    a) Is there any 2.5.1.p2 or so, I'm missing?

    b) If not, can I safely ignore the Es until such a patch or revision or whatever?

    c) I've always installed the debian-packets, and from the scripts lately. Would you advise me to get the source-tree and compile myself? I've never done this before, although I run a simple subversion-site for my own projects myself.

    Thanks &

    bests from Vienna

    Matthew

  7. #7
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Canada
    Posts
    1,047

    Default

    amanda-2.5.1p2 will be release this week
    The source for the amanda-2.5.1 branch are on cvs, not on subversion.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •