Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: error trying to label tapes

  1. #11

    Default

    Dustin,
    The chg-multi file already had the change.
    How do you want me to send the one I have to you?
    Again...thanks fo rthe help.
    Rick

  2. #12
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    688

    Default

    send me a private message, or email me at [email][email protected][/email].

  3. #13
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Chicago, IL
    Posts
    688

    Default Updated chg-multi for 2.5.2p1

    Attached is the patch we ended up applying to get this to work.
    Attached Files Attached Files

  4. #14

    Default

    Dustin,
    This solved the problem. Thank you very much for the efforts.
    Rick

  5. #15
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    25

    Default I have problem on amlabel too

    Hi Dustin
    I have installed amanda-backup_server-2.6.6-1.rhe15.i386, (on CentOS 5) following the white paper: "Setting-up ... in about 15 minutes"
    After the installation, I ran the amserverconf, it failed on amlabel:
    amlabel: could not load slot "1": Unexpected EOF
    I learned the command inside amserverconf, then manually ran amlabel command. same error.
    After reading this thread, I checked the amanda.conf about changer.conf
    changerfile "/etc/amanda/DailySet1/changer.conf"
    But the changer.conf file didn't exist.
    What should I do?
    Thanks

    Godwin

  6. #16
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    25

    Default

    Hi Dustin
    I post the details of my problem in
    [url]http://forums.zmanda.com/showthread.php?t=1819&highlight=amlabel[/url]
    Thanks
    Godwin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •