Search:

Type: Posts; User: phaidros

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    5,770

    amadmin DailySet1 find chiron executed on the...

    amadmin DailySet1 find chiron
    executed on the server finds

    date host disk lv tape or file file part status
    2008-10-01 18:12:01 chiron "C:/" 0 0 -- FAILED...
  2. Replies
    3
    Views
    5,770

    Question: ZWC and index

    Hi specialists,

    after some testing I'd like to move to production use of ZWC. Unfortunately one issue is still open: amrecover doesn't see any index from a Windows-DLE, nor does amoverview show...
  3. Replies
    1
    Views
    5,717

    Problem: Dump of Windows-client slow

    Hi specialists,

    on my site dumping Windows clients over the network is extremely slow (40 minutes for 522MB, that's roughly 1.5Mbit/sec) compared to dumping linux-hosts. Netusage is set to...
  4. SOLVED - amcheck error: Server validation Failed. Please register server with client.

    Thanks for your replies! The solution was to change the user on the tapeserver to amandabackup. I don't want to say that ZWC wouldn't work with another user, but as paddy made clear, it has never...
  5. amcheck error: Server validation Failed. Please register server with client.

    Hi,

    first of all thank you for a seemingly very fine piece of software!

    I have the following problem: I installed an amanda server. It had to be a self-compiled version, as we use an "HP...
  6. Replies
    2
    Views
    6,387

    Windows client does not dump

    Hi folks,

    I have severe trouble with a Windows client (amanda on cygwin): The installation itself worked fine, but now - no matter what I try - dumps from that Windows client fail, amstatus...
  7. Replies
    1
    Views
    2,438

    amdump not dumping (and thus not taping)

    Hi folks,

    when I try an amdump nothing would happen (I've posted on that matter before). The mail I receive after the "amdump" states "results missing" for all DLEs, but the topic in the wiki is...
  8. Replies
    0
    Views
    1,974

    amdump doing nothing

    Hi folks,

    I have a problem here which starts to drive me crazy:

    I installed amanda 2.5.2p1 on a new box (built from sources) on debian. I want to make a simple backup of some partititions,...
  9. Adolf, I was able to compile amanda (at last!)...

    Adolf,

    I was able to compile amanda (at last!) with maxblocksize=64k, and everything seems to work fine! Thanks again for your effort!

    Bests
    Matthew
  10. as amberthold told us: he solved the problem

    Hi folks,

    it took quite a time, but at last I was able to test Adolf's solution myself: it works fine for me, too - thanks a lot, Adolf!

    Bests from Vienna/Austria
    Phaidros
  11. Adolf, Great, congratulations! I'll try this...

    Adolf,

    Great, congratulations! I'll try this as soon as I'll succeed in compiling amanda on a virtual host. Unfortunately, I've got some other stuff to do right now, but I'll post into the forum,...
  12. Hi, everyone! Has anyone else seen this...

    Hi, everyone!

    Has anyone else seen this problem? In the meantime I wasn't able to investigate further, but maybe someone has a hint for us.

    @amberthold: Maybe we could form a "carpool" on this...
  13. Sachin, amgetconf DailySet1 tpchanger results...

    Sachin,

    amgetconf DailySet1 tpchanger results in an empty line as answer.

    This comes to no surprise, as I commented the tapechanger line out (I read that this ought to be done, if you don't...
  14. HP Storageworks USB (internal)

    Not a single hint? No one ever saw such a behaviour before? I'm really stuck, for everything else seems to be working flawlessly. I have to begin considering to use another backup-sw (which would be...
  15. Hi, Paddy, yes, there seems to be no problem....

    Hi, Paddy,

    yes, there seems to be no problem. I was able to:

    * analyse the tape with amtapetype
    * erase it with mt erase
    * create a testarchive with tar -cf /dev/nst0 ~
    * read its contents...
  16. Solved: HP StorageWorks DAT72 USB (internal) making trouble?

    Hi, everybody!

    I wanted to start doing backups on my fairly new server. I've never had a USB-drive before, and was afraid that there might be trouble recognising it. But fortunately, the...
  17. Replies
    6
    Views
    15,215

    I see, great! a) Is there any 2.5.1.p2 or so,...

    I see, great!

    a) Is there any 2.5.1.p2 or so, I'm missing?

    b) If not, can I safely ignore the Es until such a patch or revision or whatever?

    c) I've always installed the debian-packets, and...
  18. Replies
    6
    Views
    15,215

    Hi Pavel, I receive nothing but "E"s in the...

    Hi Pavel,

    I receive nothing but "E"s in the amoverview output, although amstatus showed "finished" for all partitions after having gone through a seemingly perfect backup. Might this be the same...
  19. Replies
    3
    Views
    14,145

    Solved: dump performance problem

    All right, ladies & gentlemen:

    this was not my smartest posting - I couldn't wait and tried immediately and the result was convincing: it was simply compression of data which took the throughput...
  20. Replies
    3
    Views
    14,145

    Exactly. The client *is* the tapeserver itself,...

    Exactly. The client *is* the tapeserver itself, in this case.


    No, they're not: the holding disk is on a non-raid-partition on one of the two HDs, which make up the RAID-stack.


    Yes, I am....
  21. Replies
    3
    Views
    14,145

    dump throughput?

    Hi folks,

    after having installed a SW-RAID1-stack consisting of 2 SATA-HDs, I receive a dumping-throughput of roughly 0.85MB/s. There are 2 raid-devices on that new stack which act as dumping...
  22. Tadaa! Thanks a lot. Your point 2 did the job!...

    Tadaa! Thanks a lot. Your point 2 did the job! Drop me a note, when you are in Vienna, I owe you a beer!

    Cheers

    Matthew
  23. Problem remains: "timeout waiting for ACK"

    * when I run /usr/local/libexec/amandad the systembehaves exactly as predicted: do nothing for 30secs, then terminate, BUT: when I press a key, nothing happens (system goes on waiting)

    * Does the...
  24. problem remains

    ppragin,

    I've done as you told me - result remains the same. /var/log/messages is empty, apart from the "--MARK--"-messages.

    Anything else I might try?

    Thx & bests
    Matthew
  25. Thank you. In order to clarify things: I've got...

    Thank you. In order to clarify things: I've got one single file describing all three services amandad, amindexd and amidxtaped. What about those?

    And by the way: I *did* try the TCP-option just...
Results 1 to 25 of 27
Page 1 of 2 1 2