Search:

Type: Posts; User: jstew

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    9,435

    Problem with amcheck and mtx

    I've been happily using Amanda v3.2.3 with a Dell TL4000 tape changer (48 LT04 tapes, 4 drives) under RHEL6 for the past couple of years with no issues. Suddenly, within the past couple of weeks,...
  2. Replies
    6
    Views
    7,025

    OK, both patches have finally been applied and...

    OK, both patches have finally been applied and all appears to be working with amcheck and amlabel as well as with amdump and amrecover! Thanks!!

    For the benefit of anyone else who stumbles upon...
  3. Replies
    6
    Views
    7,025

    Since I originally installed Amanda from the...

    Since I originally installed Amanda from the pre-built Zmanda rpm, I've had to do the following in an attempt to install this patch:

    1. Uninstall (via yum)...
  4. Replies
    6
    Views
    7,025

    Thanks for the reply. 1. The original debug...

    Thanks for the reply.

    1. The original debug files only contained some nominal status information, then repeated the Perl error message.

    2. I believe that the Amanda user can read all of the...
  5. Replies
    6
    Views
    7,025

    Perl error & "chg-robot" configuration

    We've just upgraded to Amanda 3.2.0-1 and have been attempting to configure it to work with a Dell TL4000 tape changer (48 LT04 tapes, 4 tape drives) using the "chg-robot" changer and attempting to...
Results 1 to 5 of 5