Search:

Type: Posts; User: droa

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies
    27
    Views
    18,880

    No problems - thanks for fixing it! Kind...

    No problems - thanks for fixing it!

    Kind Regards
    Dave
  2. Replies
    27
    Views
    18,880

    Thanks for that. I tried the patch and that...

    Thanks for that. I tried the patch and that seems to fully resolve the issue. Many thanks for turning this round so quickly.

    One other thing - I noticed that the rpm uninstall script was...
  3. Replies
    27
    Views
    18,880

    Thanks for this - that seems to work around the...

    Thanks for this - that seems to work around the issue. I assume that's not the proper fix(!)?

    Also - whilst I was building today , I had to add a section to packaging/rpm/amanda.spec.src to get...
  4. Replies
    27
    Views
    18,880

    Hi Jean-Louis Thanks for that , I've enabled...

    Hi Jean-Louis

    Thanks for that , I've enabled it, and I've been working on this today - and have now managed to reproduce this on a desktop VM using AWS S3 ( not EMC ATMOS ).

    The steps I...
  5. Replies
    27
    Views
    18,880

    amrecover shows the directories which are created...

    amrecover shows the directories which are created on the recovery filesystem, but then it just stops.

    I've checked /var/log/messages - and nothing is shown. The OS is Centos 6.8 ( 64bit ).

    I...
  6. Replies
    27
    Views
    18,880

    I have attached a similarly redacted amfetchdump...

    I have attached a similarly redacted amfetchdump log. I'm coming to the end of our day here, so I'll pick this up again tomorrow morning (UK) if you need any more info.

    Once again, many thanks...
  7. Replies
    27
    Views
    18,880

    I've uploaded the logfile as a zip ( it wouldn't...

    I've uploaded the logfile as a zip ( it wouldn't go as a plain txt file ). I've had to alter some elements of the log ( ip's, hostnames etc ) but it should be structurally unchanged.

    Thanks for...
  8. Replies
    27
    Views
    18,880

    Ok - just tried that with no difference, it hangs...

    Ok - just tried that with no difference, it hangs in the same place.
  9. Replies
    27
    Views
    18,880

    I am running amrecover on the backup server , but...

    I am running amrecover on the backup server , but I get the same issue if running it remotely. Note: We are using ssh authentication for amrecover.

    Here's the process listing for amrecover:


    ...
  10. Replies
    27
    Views
    18,880

    We are using "client fast" compression. I...

    We are using "client fast" compression.

    I can't see the decompression program running ( I guess I should be looking for gzip? )

    Here's the process list and all the stack traces I can get:


    ...
  11. Replies
    27
    Views
    18,880

    The data is compressed - but not encrypted

    The data is compressed - but not encrypted
  12. Replies
    27
    Views
    18,880

    Thanks for that, here's the output: (gdb)...

    Thanks for that, here's the output:



    (gdb) thread apply all bt

    Thread 2 (Thread 0x7f335a4ec700 (LWP 5252)):
    #0 0x0000003dd7a0e7cd in write () from /lib64/libpthread.so.0
    #1 ...
  13. Replies
    27
    Views
    18,880

    Just to add - this behaviour was the same in...

    Just to add - this behaviour was the same in 3.4.1. I upgraded to 3.4.3 to see if it would help, which it didn't.
  14. Replies
    27
    Views
    18,880

    amrecover with S3 tape stops after 2 blocks

    We are using Amanda 3.4.3 with an "S3" tape ( actually implemented via EMC ATMOS - so using STORAGE_API "S3" ).

    Backups are working fine, and we can recover files using amrecover when the tapes...
Results 1 to 14 of 14