PDA

View Full Version : amcleanup



charles
May 5th, 2006, 07:32 AM
Hi all,

the installation of the new amanda was not so hard.
Now I make some test with this software.

I tried amcleanup (as user amnada)

The console gives me the message:

Usage: amcleanup conf

Which config is this?

I know is a stupid question...but I'm a newbie for amanda ;-)...sorry

But I mean is very good software,we will change after some test from veritas backup this amanda.The problem here for the 'windoze'-admins is:no gui...but this not my problem ;-)

Using:
SLES9 SP3 x86_64
amanda-2.5.0p1

ktill
May 5th, 2006, 01:17 PM
"amcleanup - run the Amanda cleanup process after a failure"

You need to setup a Amanda configuration first.

I suggest to follow this quick start to setup a Amanda configuration.
http://wiki.zmanda.com/index.php/Quick_start

Hope this helps!

--Kevin Till

charles
May 5th, 2006, 05:50 PM
"amcleanup - run the Amanda cleanup process after a failure"

You need to setup a Amanda configuration first.

I suggest to follow this quick start to setup a Amanda configuration.
http://wiki.zmanda.com/index.php/Quick_start

Hope this helps!

--Kevin Till

Thank You ;-)

That's simple..Yeaaaah I'm newby ;-)

charles
May 6th, 2006, 05:46 AM
Thanx Kevin,

it was helpful ;-)