PDA

View Full Version : amrecover



vpatton
June 11th, 2010, 09:28 AM
I've used amrecover successfully once, but now it's doing something strange, not sure if I'm missing a step...

server:~# amrecover
AMRECOVER Version 3.1.0. Contacting server on server.internal.server.com ...
220 server AMANDA index server (3.1.0) ready.
Setting restore date to today (2010-06-11)
200 Working date set to 2010-06-11.
server:~#

it doesn't go to the amrecover> prompt, it goes straight back to the shell prompt.

Basically I'm just trying to see the files that were backed up to make sure they are there.
I've looked through the post and haven't found anything like this.

Here is the amrecover debug
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: pid 6205 ruid 0 euid 0 version 3.1.0: start at Fri Jun 11 16:31:14 2010
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: pid 6205 ruid 0 euid 0 version 3.1.0: rename at Fri Jun 11 16:31:14 2010
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: security_getdriver(name=bsdtcp) returns 0xb7e3b820
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: security_handleinit(handle=0x806b4e8, driver=0xb7e3b820 (BSDTCP))
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: security_streaminit(stream=0x806c030, driver=0xb7e3b820 (BSDTCP))
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: make_socket opening socket with family 2
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: connect_port: Try port 700: available - Success
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: connected to 127.0.1.1.10080
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: our side is 0.0.0.0.700
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: try_socksize: send buffer size is 65536
Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: try_socksize: receive buffer size is 65536
Fri Jun 11 16:31:15 2010: amrecover: security_streaminit(stream=0x8075300, driver=0xb7e3b820 (BSDTCP))
Fri Jun 11 16:31:15 2010: amrecover: security_close(handle=0x806b4e8, driver=0xb7e3b820 (BSDTCP))
Fri Jun 11 16:31:15 2010: amrecover: security_stream_close(0x806c030)
Fri Jun 11 16:31:16 2010: amrecover: sending: FEATURES ffffffff9efefbffffffffff00^M


Fri Jun 11 16:31:16 2010: amrecover: sending: DATE 2010-06-11^M


Fri Jun 11 16:31:16 2010: amrecover: sending: SCNF DailySet1^M


Fri Jun 11 16:31:16 2010: amrecover: security_stream_seterr(0x8075300, EOF)

therm
June 14th, 2010, 01:44 AM
Hi,

do you really ment to connect to localhost?
"Fri Jun 11 16:31:14 2010: amrecover: connected to 127.0.1.1.10080"

I am using amrecover like this

amrecover -s index_server -t tape_server -C config -oauth=bsdtcp

or you set up a client.conf:


vi /etc/amanda/amanda-client.conf

conf "config" # your config name
index_server "index_server" # your amindexd server
tape_server "tape_server" # your amidxtaped server
auth "bsdtcp"

regards,
therm

vpatton
June 14th, 2010, 07:47 AM
That's when I tried to do it locally, I get the same results when I try to do it from another machine I'm backing up and I run amrecover.