PDA

View Full Version : windows copy plugin



grace
May 20th, 2008, 12:15 PM
Hi, trying to setup ZRM remote with MySQL server running on Windows. Getting this on ZRM server "The only copy plugin supported for Windows is the windows copy plugin"
I wanted to use socket copy instead of SSH and try it out. what is the configuration needed both for ZRM server and MySQL server.

Thank you,
Grace

zmanda_jacob
May 20th, 2008, 12:30 PM
The Windows copy plugin is required for backing up any Windows-based MySQL server. Can you tell me why you want to use the SSH or socket copy plugins? These are meant for Linux or Unix systems.

paddy
May 20th, 2008, 12:57 PM
The Windows copy plugin is required for backing up any Windows-based MySQL server. Can you tell me why you want to use the SSH or socket copy plugins? These are meant for Linux or Unix systems.

Please note that you need Windows copy plugin for raw backups. You can do logical backups of MySQL servers without copy plugin.

Paddy

grace
May 20th, 2008, 03:29 PM
is there any configuration needed on the windows client (my.ini file). After installing the zip package for windows client, a folder shows up on program files\zmanda\mysql