Search:

Type: Posts; User: godwinzh

Page 1 of 2 1 2

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Hi Martinwau, Thank you for your information ...

    Hi Martinwau,

    Thank you for your information

    Godwinzh
  2. What files should I backup before upgrading from 2.6.1 to 3.3.5?

    My existing server is running CentOS 5.5 with Amanda server 2.6.1. I am planning to upgrade the system to CentOS 6.4 with Amanda 3.3.5 next year. Before I do that, I have a couple questions.

    1. ...
  3. View Post

    I installed Amanda client 2.1.6p2 package that came with Redhat 6.3 and connected to a 2.6.1 server. But I could not make it to work

    I have been running Amanda server 2.6.1 on a CentOS 5 and a...
  4. Replies
    4
    Views
    5,130

    Hi Paddy Thank you for helping me! 2.In...

    Hi Paddy

    Thank you for helping me!

    2.In ZWCcofnig.exe, under servers tab, I have to click on the server list to see the my server's FQDN. I actually tried either FQDN or IP address, I still got...
  5. Replies
    4
    Views
    5,130

    Server validation Failed error

    Hi, I am having problem setting up ZWC Community Edition

    The client is Window Vista, 32bit, running ZWC community edition 2.6.4p1
    The server is CentOS 5.0, running Zmanda Community version,...
  6. Thank you Maritneau. I could not create the same...

    Thank you Maritneau.
    I could not create the same condition again for the pass two weeks. That two particular machines didn't run VPN Client. There was a third machine ran VPN Client once, but Amanda...
  7. There are two amanda-client.conf files on...

    There are two amanda-client.conf files on clients, one in /etc/amanda, the other in /etc/amanda/DailySet1
    I think I only need to add debug_auth 1 in the one in DailySet1 directory, Am I right?
  8. Hi Martineau, it's so nice to hear from you...

    Hi Martineau, it's so nice to hear from you again. I will simulate the problem again over the weekend. By the way, I believe you meant add 'debug_auth 1' ,not 'degub_auth 1' to the config file.
  9. There was one thing I didn't mention in my last...

    There was one thing I didn't mention in my last posting. I thought it was not related, but it turned out that I was wrong. Two of the clients on the disklist have been running VPN Client. The server...
  10. Strange problem after install/uninstall Cisco VPNClient

    I am new in using Amanda. Thanks to the great help from martineau in this forum, I have been successfully running Amanda 2.6.1 on CentOS 5.2 with more than 10 clients (also in CentOS) for a couple...
  11. Replies
    6
    Views
    4,376

    Read here...

    Read here
    http://wiki.zmanda.com/index.php/FAQ:How_do_I_force_Amanda_to_do_a_full_backup%3F
  12. Replies
    9
    Views
    12,429

    Thank you, martineau. I uninstalled the 32bit...

    Thank you, martineau.
    I uninstalled the 32bit package, reinstalled the 64bit one. Amanda worked fine!
  13. Replies
    15
    Views
    20,041

    Thank you again for the information. Where can I...

    Thank you again for the information.
    Where can I find the documentation about the debugging?

    Godwin
  14. Replies
    15
    Views
    10,057

    Hi Dustin I post the details of my problem in ...

    Hi Dustin
    I post the details of my problem in
    http://forums.zmanda.com/showthread.php?t=1819&highlight=amlabel
    Thanks
    Godwin
  15. Replies
    15
    Views
    20,041

    Hi martineau Thanks a lot for your great help!...

    Hi martineau
    Thanks a lot for your great help!
    After I opened port 703 on both server and client and port 10080 on the client, no more problem on amcheck, and the backup worked. I still have two...
  16. Replies
    15
    Views
    20,041

    Hi martineau, I think I need to open port 10080...

    Hi martineau,
    I think I need to open port 10080 too, right?. But I can't do it now. I will post the result soon.
    Thanks
    Godwin
  17. Replies
    15
    Views
    20,041

    Hi martineau Yes, the firewall default to...

    Hi martineau

    Yes, the firewall default to close all ports. I just opened the port 703, restarted the service
    # service iptables restart
    I ran the amcheck again, it still had the same error.
    ...
  18. Replies
    15
    Views
    20,041

    My log files

    Hi martineau,
    Thanks a lot for your help.
    I installed Amanda 2.6.1 following the white pager (pdf file) "Setting up ... 15 minutes". The network should be fine, because I can ssh between two...
  19. Replies
    15
    Views
    20,041

    Troubleshooting: [root@shuttle slots]#...

    Troubleshooting:

    [root@shuttle slots]# amservice lartiste.mycompany.com bsdtcp noop </dev/null
    Request failed: No route to host
    even though I can ping and ssh to the lartiste
  20. Replies
    15
    Views
    20,041

    No route to host error too.

    I have installed Amanda 2.6.1 for Redhat 5. My computer OS is CentOS 5. I can ping and ssh into the client, but when I ran amcheck, I got "no route to host" error

    Amanda Backup Client Hosts Check...
  21. Replies
    9
    Views
    12,429

    More insteresting things: I totally installed...

    More insteresting things:
    I totally installed amanda server on 4 different machines for testing. Two worked, two didn't with exatly the same output
    I aslo found another problem on the machines that...
  22. Replies
    9
    Views
    12,429

    Hi, here are the details of my problem ...

    Hi, here are the details of my problem

    -sh-3.2$ amserverconfig DailySet1 --template=harddisk --tapedev=/data/amanda/vtapes/DailySet1 --mailto=godwin@localhost --dumpcycle=3 --runspercycle=2...
  23. Replies
    15
    Views
    20,041

    Hi sr_united What's the solution to your...

    Hi sr_united

    What's the solution to your problem? I have the similar situation, but it is community version, no tech support

    Thanks

    Godwin
  24. Replies
    9
    Views
    12,429

    amlabel: could not load slot "1":

    I posted this message at a wrong place yesterday, at Amanda 2.5.x installation, yesterday. Now I post here again.
    I have installed amanda-backup_server-2.6.6-1.rhe15.i386, following the white...
  25. Replies
    15
    Views
    10,057

    I have problem on amlabel too

    Hi Dustin
    I have installed amanda-backup_server-2.6.6-1.rhe15.i386, (on CentOS 5) following the white paper: "Setting-up ... in about 15 minutes"
    After the installation, I ran the amserverconf, it...
Results 1 to 25 of 26
Page 1 of 2 1 2